Shirataki s krevetami, zázvorem a česnekem

21.03.2014 00:05

POTŘEBUJEME:

         400 gramů Shirataki (nudle, špagety nebo fettuccine)
         10 očištěných krevet
         ½ čajové lžičky strouhaného zázvoru
         1 stroužek rozmačkaného česneku
         1 cibuli
         několik listů petržele
         šťávu z ½ citronu

POSTUP:

     Shirataki dobře opláchneme od konzervační tekutiny, uvaříme 1 minutu ve vařící vodě a necháme odkapat.
     Uvařené Shirataki dáme do misky a dobře zamícháme se zázvorem, citrónovou šťávou, česnekem a petrželkou.
     Misku zavřeme potravinovou fólií a vložíme na jednu noc do chladničky.
     Na druhý den opečeme cibulku na pánvi, přidáme krevety a Shirataki s marinádou.
     Orestujeme pár minut a podáváme.